„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Reduceri atractive pentru vacanţa de vară!

18.07.2017

Vacanţa reprezintă un bun prilej pentru activităţi creative, pentru dezvoltarea unor abilităţi, pentru momente speciale petrecute în familie, încununate cu bucuria propriilor realizări.   ,,Să confecționăm instrumente muzicale'' este o carte deosebită, care îi învață pe cei mici să creeze diferite instrumente: shaker-ou, baston cu clopoţe..

Citeste mai mult

Cărți speciale - Prețuri estivale

11.07.2017

Ai descoperit oferta estivală, cele 40 de titluri cu reduceri între 50% și 74 %?Astăzi îți prezentăm trei dintre aceste cărți minunate!  Bucură-te de înmiresmatele flori ale verii și creează aranjamente florale moderne, care să dea un aer aparte căminului tău.Te invităm să-ți alegi florile preferate și să realizezi aranjamentul ,,Fluturi pestriți''.  &nb..

Citeste mai mult

Super REDUCERI estivale

28.06.2017

,,Căldură mare... preţuri estivale'' este campania pe care am pregătit-o cititorilor noştri în această vară toridă.Te invităm să descoperi cele 40 de titluri cu reduceri între 50% şi 74%.SUPER REDUCERI ESTIVALE la cărţi pentru întreaga familie, pentru o vară dedicată pasiunilor tale, pentru o vacanţă a ideilor creative, pentru momente speciale petrecute alătur..

Citeste mai mult

Tomatele - de la pasiune la practică - Precomandă

20.06.2017

,,Tomatele - de la pasiune la practică'' este noua carte cu care te surprindem şi pe care o poţi precomanda (până joi, 22 iunie) la un preţ redus cu 35%.Ghidul adevăraţilor pasionaţi este despre bucuria propriei recolte, despre gustul desăvârşit şi aroma naturală a roadelor, despre minunatele tomate văzute prin ochii şi inima unui om cu adevărat îndrăgost..

Citeste mai mult

Descoperă secretele fotografiilor reuşite!

16.06.2017

Vacanţa a sosit şi planurile pentru această vară pot fi puse în aplicare!Indiferent de destinaţia aleasă, fie că vorbim despre o plajă însorită, de drumeţii în inima munţilor sau de plimbări la pas prin oraşe europene, cu siguranţă realizarea fotografiilor va fi una dintre preocupările tale.Şi pentru că ştim că îţi doreşti să surprinzi cu măiestrie frumuseţile şi măreţia lo..

Citeste mai mult

Precomandă cartea Bobiță și Buburuză sar în ajutor!

09.06.2017

Copiii au un nou motiv de bucurie! Bobiţă şi Buburuză aduc două frumoase poveşti aşezate în paginile cărţii ,,Bobiţă şi Buburuză sar în ajutor''.Precomanda pentru această carte se poate face în perioada 09-13 iunie, beneficiind de reducerea de 35%.  Prima poveste, ,,Puii de canar'', prezintă salvarea puiului rătăcit în pădure, iar cea de-a doua, ,,Balonul'', ajutor..

Citeste mai mult

Reduceri (29 mai - 05 iunie) + CONCURS

29.05.2017

Ziua copilului se apropie cu paşi repezi, ocazie cu care noi îţi oferim o reducere de 40% la cărţile din seria ,,Idei creative''.   Cărţile pentru copii au reduceri de 40%, respectiv 29%.  Accesează pagina noastră de facebook şi participă la concurs. Poţi câştiga un pachet cu trei cărţi.   ..

Citeste mai mult

Evenimentele Editurii Casa la Bookfest-Bucureşti

24.05.2017

Salonul Internaţional de Carte Bookfest-Bucureşti îşi deschide astăzi porţile. Editura Casa te aşteaptă în pavilionul C4, la standul C15.Avem cărţi pentru întreaga familie, mari reduceri, noi apariţii editoriale, lansare de carte şi ateliere creative pentru copii şi adulţi.Zilnic va avea loc o tombolă cu cărţi minunate oferite cititorilor noştri dragi.  Joi, 25 ma..

Citeste mai mult

Noua apariţie din seria Idei creative

18.05.2017

,,Înşirarea mărgelelor pentru copii şi începători'' este noua apariţie din seria ,,Idei creative''. În această carte, autoarea Nagy Gyöngyi ne invită să descoperim universul bogat și strălucitor al mărgelelor, culori și forme diverse, care cu imaginație și îndemânare se pot transforma în accesorii unice.Urmând pașii prezentați în carte, ..

Citeste mai mult

Lansări de carte și ateliere de creație gratuite- Târgul Gaudeamus Oradea

09.05.2017

Târgul de carte Gaudeamus din Oradea (10-14 mai) găzduiește patru evenimente ale Editurii Casa.În ordinea desfășurării lor, acestea sunt:Lansare de carte: ,,Prietenii păsărilor'' - joi, 11 mai, ora 12:00, în Piața Unirii - Oradea Volumul a fost publicat cu sprijinul Societății Ornitologice Române, reprezentată în ziua evenimentului prin doamna Váncsa &E..

Citeste mai mult

Aranjamente florale moderne - Cartea săptămânii

02.05.2017

Florile fac lumea mai frumoasă, bucură suflete, având darul minunat de a face să răsară întotdeauna zâmbete de fericire. Prin gingăşia, culoarea şi mireasma lor, fac ca evenimentele din viaţa noastră să aibă o strălucire aparte, iar zilele obişnuite, un strop de bucurie în plus. Fie că ești un simplu pasionat, vrei să dai un aer aparte căminului și b..

Citeste mai mult

Prietenii păsărilor - noua apariție editorială

25.04.2017

Îți prezentăm noua noastră apariție editorială - cartea ,,Prietenii păsărilor'', a autorului Orbán Zoltán, care reprezintă o incursiune în universul fascinant al păsărilor.În perioada de precomandă (25 aprilie - 03 mai), cartea se poate achiziționa cu o reducere de 35%. Din cuprinsul cărții:- Plantele din grădina prietenoasă pentru păsări-&nbs..

Citeste mai mult

Betonarea cu mijloace proprii - Cartea săptămânii

24.04.2017

Când vorbim despre casă și curte, întotdeauna facem referire la ce ne dorim să mai construim sau să renovăm. În fiecare dintre noi există un meșter priceput, iar munca în echipă, alături de întreaga familie, este un mod minunat de a întări relațiile, aducând satisfacție în plus atunci când lucrarea este finalizată.,,Betonarea cu mijloac..

Citeste mai mult

Antrenamentul condamnaților - Cartea săptămânii

18.04.2017

După ce, de sărbători, am servit felurite preparate gustoase, venim cu o propunere inspirată pentru această perioadă, exerciții fizice în propriul cămin, fără aparate și echipamente costisitoare.,,Antrenamentul Condamnaților'' este cartea pe care o poți achiziționa cu o reducere de 50% în perioada 18-23 aprilie și prezintă antrenamentul cu propria greutate corporală..

Citeste mai mult

Două rețete gustoase pentru masa de Paște

13.04.2017

Te invităm să pregătești două rețete gustoase pentru masa de Paște. Rețeta face parte din cartea ,,Nucul - Proprietăți și rețete cu nuci''. Rețeta este inclusă în cartea ,,Fii brutar la tine acasă''. Echipa Editurii Casa îți urează să ai parte de o masă bogată alături de cei dragi.Fie ca Sfintele Sărbători să vă găsească sănătoși și împliniți.Sărbători luminate cu mult..

Citeste mai mult

Newsletter