„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Reduceri de Paște

03.04.2017

Iepurașul aduce pentru tine o reducere de 40% la douăzeci și cinci de titluri, printre care se numără cărți din seria Idei Creative, cu ajutorul cărora să aduci spiritul sărbătorilor în propriul cămin, cărți pentru copii, cărți de grădinărit, precum și cărți de gastronomie, care vor ajuta gospodinele să pregătească bucate variate și gustoase pentru o masă bogată de sărbători.B..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 27 martie -02 aprilie!

27.03.2017

Cartea care are o reducere de 50% în perioada 27 martie - 2 aprilie este ,,Fotografierea copiilor''.   Fotografia este o poartă deschisă peste timp, care aduce în prim-plan momente unice, emoții și trăiri care fac parte din universul fiecărui suflet.Pentru părinți, bunici și pentru fiecare dintre noi, copiii sunt comori neprețuite ale vieții.,,Fotografierea copiil..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 20-26 martie!

20.03.2017

Frumusețea exterioară vine din interior și strălucește cu puțin ajutor!,,Cosmetice preparate acasă'' este cartea care învață femeia să fie frumoasă în mod natural, manifestând o atenție deosebită pentru sănătatea pielii.Cartea are o structură care cuprinde:- noțiuni elementare cu privire la tipurile de piele- prezentarea ustensilelor necesare preparării produselor cosme..

Citeste mai mult

Compoziția - Noua carte din colecția Micul atelier

16.03.2017

Îți prezentăm ,,Compoziția'', noua carte din colecția ,,Micul atelier'', care își propune să ofere sfaturi și observații legate de elemente accesibile din punct de vedere formal, necesare pentru a crea o imagine și a compune un spaţiu plastic. Printr-un echilibru perfect între imaginile sugestive și textul cu informații care fac diferența în realizarea unei opere ..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 13-19 martie!

14.03.2017

A doua carte cu care te surprindem în campania ,,Cartea săptămânii'' susține o pasiune care se desfășoară în mijlocul naturii.  Cartea pe care o poți comanda în perioada 13 - 19 martie, beneficiind de reducerea de 50%, este ,,600 de sfaturi pentru vânători''. Pasionații de vânătoare vor fi încântați să descopere cele 600 de sf..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 06-12 martie!

06.03.2017

Luna lui Mărțișor îți aduce o reducere de 50% la o carte în fiecare săptămână. În perioada 06 - 12 martie, Cartea săptămânii este ,,Voiam un copil... și m-am trezit cu doi''.O carte pe care o poți recomanda sau dărui, cu încredere, viitorilor părinți de gemeni.   O echipă formată dintr-o mamă de gemeni, medici şi alţi specialişti î..

Citeste mai mult

Precomandă cartea ,,Bobiță și Buburuză sărbătoresc'!

28.02.2017

La începutul anului ți-am promis că Bobiță și Buburuză te vor surprinde cu noi povești.Astăzi îți prezentăm noua carte din colecție, ,,Bobiță și Buburuză sărbătoresc'' , pe care o poți precomanda și o poți oferi cadou in luna lui Mărțișor. Aceasta este cea de-a șasea carte din iubita serie ,,Bobiță și Buburuză''.  Cele două povești prezentate în pagin..

Citeste mai mult

Mărțișoare speciale!

23.02.2017

Mărțișoarele vestesc venirea primăverii și aduc zâmbetul pe buzele tuturor celor care le oferă sau le primesc cu mare drag.  Te îndemnăm să creezi și să oferi mărțișoare speciale! ,,Quilling - flori și alte ornamente'' este cartea care ne introduce în spiritul acestei perioade, printr-o invitație de a crea mărțișoare, felicitări și tablouri viu colorate&nb..

Citeste mai mult

Bucătăria - nivel superior!

22.02.2017

Care sunt mezelurile tale preferate?Cum ar fi să le prepari chiar tu, din ingrediente sănătoase și gustoase?Cartea ,,Prepararea mezelurilor în gospodărie'' te ghidează pas cu pas, pentru a prepara diferite tipuri de cârnați, mezeluri fierte, pateuri sau aspicuri. Această carte prezintă sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte..

Citeste mai mult

Cadoul ideal, în luna iubirii!

14.02.2017

Luna februarie este luna în care iubirea se sărbătorește, fie că  vorbim de Valentine's Day sau de Dragobete. Și pentru că încurajăm și susținem exprimarea iubirii în cele mai inedite și speciale moduri, îți oferim o reducere de 50% (începând de azi până la sfârșitul lunii februarie) la cartea ,,Masajul erotic - ghid practic al extazului senzua..

Citeste mai mult

Precomandă îndrăgitele cărți din colecția Hoinari prin anotimpuri!

07.02.2017

Primăvara, Vara, Toamna și Iarna,  patru volume  și o invitație destinată celor mici de a păși într-un univers colorat și extrem de animat, unde descoperă și se familiarizează cu activitățile și evenimentele specifice fiecărui anotimp.Începând de azi, poți face precomandă pentru îndrăgitele cărți din seria Hoinari prin anotimpuri, urm&aci..

Citeste mai mult

Idei creative pentru tine!

02.02.2017

Luna februarie este luna în care celebrăm iubirea, ne cercetăm profund inimile și scoatem la lumină buchete de sentimente nobile, pe care, sub diferite forme, le dăruim celor dragi. Dragostea față de partenerul de viață, iubirea față de copii și momentele petrecute alături de cei dragi alcătuiesc adevărata comoară a vieții.Astfel că, vă facem invitația, ca împreună, să vă decoraț..

Citeste mai mult

Explorează-ți latura creativă!

19.01.2017

Invităm toate doamnele și domnișoarele să scoată la lumină izvorul nesecat de creativitate.Iar pe domni îi îndemnăm să-și surprindă partenerele cu cărți de tricotat și croșetat, în final, putându-se bucura și ei de articole frumoase și călduroase. Căciulile tricotate sunt din ce în ce mai apreciate și purtate, chiar și de cei mai pretenț..

Citeste mai mult

Plante aromate în grădină și bucătărie.

17.01.2017

Plante aromate în grădină și bucătărie este un ghid util fiecărei gospodine, oferind informații prețioase privind cultivarea plantelor aromate, întrebuințarea lor în bucătărie, precum și rețete delicioase cu care iți poți surprinde familia. Astăzi vă povestim despre rozmarin, care poate fi cultivat și în ghivece, pe pervazul ferestrei din bucătărie, inmulțindu-se do..

Citeste mai mult

Noutățile anului 2017

13.01.2017

Bine te-am găsit în noul an! Să ai parte de un an armonios, multă inspirație și realizări pe toate planurile! Așa cum te-am obișnuit, și în acest an,  promitem să te surprindem cu cărți care să-ți bucure inima, să-ți stimuleze creativitatea ți să-ți aducă zâmbetul pe buze. Prima surpriză se referă la apreciatele cărți din seria Hoinari prin anotimpuri, care vor putea fi co..

Citeste mai mult

Newsletter