„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Noua apariţie din seria Idei creative

18.05.2017

,,Înşirarea mărgelelor pentru copii şi începători'' este noua apariţie din seria ,,Idei creative''. În această carte, autoarea Nagy Gyöngyi ne invită să descoperim universul bogat și strălucitor al mărgelelor, culori și forme diverse, care cu imaginație și îndemânare se pot transforma în accesorii unice.Urmând pașii prezentați în carte, ..

Citeste mai mult

Lansări de carte și ateliere de creație gratuite- Târgul Gaudeamus Oradea

09.05.2017

Târgul de carte Gaudeamus din Oradea (10-14 mai) găzduiește patru evenimente ale Editurii Casa.În ordinea desfășurării lor, acestea sunt:Lansare de carte: ,,Prietenii păsărilor'' - joi, 11 mai, ora 12:00, în Piața Unirii - Oradea Volumul a fost publicat cu sprijinul Societății Ornitologice Române, reprezentată în ziua evenimentului prin doamna Váncsa &E..

Citeste mai mult

Aranjamente florale moderne - Cartea săptămânii

02.05.2017

Florile fac lumea mai frumoasă, bucură suflete, având darul minunat de a face să răsară întotdeauna zâmbete de fericire. Prin gingăşia, culoarea şi mireasma lor, fac ca evenimentele din viaţa noastră să aibă o strălucire aparte, iar zilele obişnuite, un strop de bucurie în plus. Fie că ești un simplu pasionat, vrei să dai un aer aparte căminului și b..

Citeste mai mult

Prietenii păsărilor - noua apariție editorială

25.04.2017

Îți prezentăm noua noastră apariție editorială - cartea ,,Prietenii păsărilor'', a autorului Orbán Zoltán, care reprezintă o incursiune în universul fascinant al păsărilor.În perioada de precomandă (25 aprilie - 03 mai), cartea se poate achiziționa cu o reducere de 35%. Din cuprinsul cărții:- Plantele din grădina prietenoasă pentru păsări-&nbs..

Citeste mai mult

Betonarea cu mijloace proprii - Cartea săptămânii

24.04.2017

Când vorbim despre casă și curte, întotdeauna facem referire la ce ne dorim să mai construim sau să renovăm. În fiecare dintre noi există un meșter priceput, iar munca în echipă, alături de întreaga familie, este un mod minunat de a întări relațiile, aducând satisfacție în plus atunci când lucrarea este finalizată.,,Betonarea cu mijloac..

Citeste mai mult

Antrenamentul condamnaților - Cartea săptămânii

18.04.2017

După ce, de sărbători, am servit felurite preparate gustoase, venim cu o propunere inspirată pentru această perioadă, exerciții fizice în propriul cămin, fără aparate și echipamente costisitoare.,,Antrenamentul Condamnaților'' este cartea pe care o poți achiziționa cu o reducere de 50% în perioada 18-23 aprilie și prezintă antrenamentul cu propria greutate corporală..

Citeste mai mult

Două rețete gustoase pentru masa de Paște

13.04.2017

Te invităm să pregătești două rețete gustoase pentru masa de Paște. Rețeta face parte din cartea ,,Nucul - Proprietăți și rețete cu nuci''. Rețeta este inclusă în cartea ,,Fii brutar la tine acasă''. Echipa Editurii Casa îți urează să ai parte de o masă bogată alături de cei dragi.Fie ca Sfintele Sărbători să vă găsească sănătoși și împliniți.Sărbători luminate cu mult..

Citeste mai mult

Reduceri de Paște

03.04.2017

Iepurașul aduce pentru tine o reducere de 40% la douăzeci și cinci de titluri, printre care se numără cărți din seria Idei Creative, cu ajutorul cărora să aduci spiritul sărbătorilor în propriul cămin, cărți pentru copii, cărți de grădinărit, precum și cărți de gastronomie, care vor ajuta gospodinele să pregătească bucate variate și gustoase pentru o masă bogată de sărbători.B..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 27 martie -02 aprilie!

27.03.2017

Cartea care are o reducere de 50% în perioada 27 martie - 2 aprilie este ,,Fotografierea copiilor''.   Fotografia este o poartă deschisă peste timp, care aduce în prim-plan momente unice, emoții și trăiri care fac parte din universul fiecărui suflet.Pentru părinți, bunici și pentru fiecare dintre noi, copiii sunt comori neprețuite ale vieții.,,Fotografierea copiil..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 20-26 martie!

20.03.2017

Frumusețea exterioară vine din interior și strălucește cu puțin ajutor!,,Cosmetice preparate acasă'' este cartea care învață femeia să fie frumoasă în mod natural, manifestând o atenție deosebită pentru sănătatea pielii.Cartea are o structură care cuprinde:- noțiuni elementare cu privire la tipurile de piele- prezentarea ustensilelor necesare preparării produselor cosme..

Citeste mai mult

Compoziția - Noua carte din colecția Micul atelier

16.03.2017

Îți prezentăm ,,Compoziția'', noua carte din colecția ,,Micul atelier'', care își propune să ofere sfaturi și observații legate de elemente accesibile din punct de vedere formal, necesare pentru a crea o imagine și a compune un spaţiu plastic. Printr-un echilibru perfect între imaginile sugestive și textul cu informații care fac diferența în realizarea unei opere ..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 13-19 martie!

14.03.2017

A doua carte cu care te surprindem în campania ,,Cartea săptămânii'' susține o pasiune care se desfășoară în mijlocul naturii.  Cartea pe care o poți comanda în perioada 13 - 19 martie, beneficiind de reducerea de 50%, este ,,600 de sfaturi pentru vânători''. Pasionații de vânătoare vor fi încântați să descopere cele 600 de sf..

Citeste mai mult

Cartea săptămânii 06-12 martie!

06.03.2017

Luna lui Mărțișor îți aduce o reducere de 50% la o carte în fiecare săptămână. În perioada 06 - 12 martie, Cartea săptămânii este ,,Voiam un copil... și m-am trezit cu doi''.O carte pe care o poți recomanda sau dărui, cu încredere, viitorilor părinți de gemeni.   O echipă formată dintr-o mamă de gemeni, medici şi alţi specialişti î..

Citeste mai mult

Precomandă cartea ,,Bobiță și Buburuză sărbătoresc'!

28.02.2017

La începutul anului ți-am promis că Bobiță și Buburuză te vor surprinde cu noi povești.Astăzi îți prezentăm noua carte din colecție, ,,Bobiță și Buburuză sărbătoresc'' , pe care o poți precomanda și o poți oferi cadou in luna lui Mărțișor. Aceasta este cea de-a șasea carte din iubita serie ,,Bobiță și Buburuză''.  Cele două povești prezentate în pagin..

Citeste mai mult

Mărțișoare speciale!

23.02.2017

Mărțișoarele vestesc venirea primăverii și aduc zâmbetul pe buzele tuturor celor care le oferă sau le primesc cu mare drag.  Te îndemnăm să creezi și să oferi mărțișoare speciale! ,,Quilling - flori și alte ornamente'' este cartea care ne introduce în spiritul acestei perioade, printr-o invitație de a crea mărțișoare, felicitări și tablouri viu colorate&nb..

Citeste mai mult

Newsletter