„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Cadoul ideal, în luna iubirii!

14.02.2017

Luna februarie este luna în care iubirea se sărbătorește, fie că  vorbim de Valentine's Day sau de Dragobete. Și pentru că încurajăm și susținem exprimarea iubirii în cele mai inedite și speciale moduri, îți oferim o reducere de 50% (începând de azi până la sfârșitul lunii februarie) la cartea ,,Masajul erotic - ghid practic al extazului senzua..

Citeste mai mult

Precomandă îndrăgitele cărți din colecția Hoinari prin anotimpuri!

07.02.2017

Primăvara, Vara, Toamna și Iarna,  patru volume  și o invitație destinată celor mici de a păși într-un univers colorat și extrem de animat, unde descoperă și se familiarizează cu activitățile și evenimentele specifice fiecărui anotimp.Începând de azi, poți face precomandă pentru îndrăgitele cărți din seria Hoinari prin anotimpuri, urm&aci..

Citeste mai mult

Idei creative pentru tine!

02.02.2017

Luna februarie este luna în care celebrăm iubirea, ne cercetăm profund inimile și scoatem la lumină buchete de sentimente nobile, pe care, sub diferite forme, le dăruim celor dragi. Dragostea față de partenerul de viață, iubirea față de copii și momentele petrecute alături de cei dragi alcătuiesc adevărata comoară a vieții.Astfel că, vă facem invitația, ca împreună, să vă decoraț..

Citeste mai mult

Explorează-ți latura creativă!

19.01.2017

Invităm toate doamnele și domnișoarele să scoată la lumină izvorul nesecat de creativitate.Iar pe domni îi îndemnăm să-și surprindă partenerele cu cărți de tricotat și croșetat, în final, putându-se bucura și ei de articole frumoase și călduroase. Căciulile tricotate sunt din ce în ce mai apreciate și purtate, chiar și de cei mai pretenț..

Citeste mai mult

Plante aromate în grădină și bucătărie.

17.01.2017

Plante aromate în grădină și bucătărie este un ghid util fiecărei gospodine, oferind informații prețioase privind cultivarea plantelor aromate, întrebuințarea lor în bucătărie, precum și rețete delicioase cu care iți poți surprinde familia. Astăzi vă povestim despre rozmarin, care poate fi cultivat și în ghivece, pe pervazul ferestrei din bucătărie, inmulțindu-se do..

Citeste mai mult

Noutățile anului 2017

13.01.2017

Bine te-am găsit în noul an! Să ai parte de un an armonios, multă inspirație și realizări pe toate planurile! Așa cum te-am obișnuit, și în acest an,  promitem să te surprindem cu cărți care să-ți bucure inima, să-ți stimuleze creativitatea ți să-ți aducă zâmbetul pe buze. Prima surpriză se referă la apreciatele cărți din seria Hoinari prin anotimpuri, care vor putea fi co..

Citeste mai mult

Sărbători fericite!

22.12.2016

Sărbători de poveste!..

Citeste mai mult

Descoperă surprizele din sacul Moșului!

19.12.2016

Descoperă surprizele pentru cei mari și cei mici! Te anunțăm cu drag că poți comanda noul titlu din îndrăgita serie Bobiță și Buburuză.Bobiță și Buburuză la bal mascat prezintă universul colorat și surprinzător al costumelor pentru bal mascat, precum și metode inedite de confecționare a acestora, punând fiecare copil în postura de a visa la propriul costum și ..

Citeste mai mult

Interviu cu scriitorul Claudiu Neacșu

13.12.2016

1. Cum definești tu iubirea? Iubirea este sursa fericirii, o ieșire dulce din succesiunea banală a zilelor care compun viața unui om. 2. Ce efect crezi că are căsătoria asupra unei relații? Căsătoria instituționalizează o relație,  o întărește, dar cu condiția ca la baza acelei relații să existe o reală potrivire sufletească. Da, căsătoria poate, în unele cazuri, să în..

Citeste mai mult

Precomandă acum Bobiță și Buburuză la bal mascat

12.12.2016

Vrei o veste bună pe ziua de azi?De azi, poți precomanda cea mai nouă apariție din seria Bobiță și Buburuză, Bobiță și Buburuză la bal mascat. Cartea cuprinde 2 povestiri.Prima, Bal mascat, îi prezintă copilului tău modul în care acest grup de prieteni își pregătesc costumele pentru bal. Este o șansă, pentru el, de a vedea mai multe idei de costume, dar și modul în care prietenii se ajută între e..

Citeste mai mult

Surpriză! Un nou titlu în seria Bobiță și Buburuză!

06.12.2016

Îți dorim la mulți ani dacă ești printre sărbătoriții zilei! De asemenea, te anunțăm că acum poți comanda, așa cum ți-am promis, un nou titlu al seriei Bobiță și Buburuză și anume Bobiță, Buburuză și rudele lor. În carte vei găsi două povestiri.În prima povestire, Mămăruța galbenă, copilul tău află despre similaritățile din lumea gâzelor. În același timp va învăța despre cum să îi ajute pe ce..

Citeste mai mult

Interviu cu Codruța Moga, proprietara Năsturelului Fermecat

29.11.2016

1.  Codruța, cum a început povestea Năsturelul Fermecat? Lucram în cadrul unei firme în departamentul de marketing. La un moment dat trebuia să asigur promovarea unui site de jucării. Am văzut câteva jucării - alimente din fetru și tare am fost curioasă să încerc și eu.  Apoi am meșterit câteva jucării și prietenii mi-au cerut să le fac și lor. A urmat nașterea fetițelor mele, care din nou m-a f..

Citeste mai mult

Ultimele 5 ore cu reduceri de Black Weekend!

28.11.2016

Profită de ultimele 5 ore în care poți beneficia de reducerile de Black Weekend! Ai reduceri de 25%, 40%, 50% și 60% special cu această ocazie. Mai jos găsești câteva din titlurile care au 40% reducere. Le poți comanda aici. Spor la cumpărături!..

Citeste mai mult

Precomandă acum cartea mult aşteptată!

25.11.2016

Ghici despre ce carte e vorba? Despre noua carte din seria Hoinari prin anotimpuri, Noaptea. După ce a avut ocazia să inventeze povestiri legate de anotimpuri, copilaşul tău poate să dea frâu liber fanteziei, încropind întâmplări legate de noapte. Personajele, de acum binecunoscute, sunt surprinse noaptea, în ipostaze neobişnuite (la bibliotecă, plimbându-se prin parc, admirând un foc de artifici..

Citeste mai mult

Comandă acum cartea mult așteptată!

25.11.2016

De azi poți comanda cartea mult așteptată cu 20% reducere! „Hoinari prin anotimpuri. Noaptea de Rotraut Susanne Berner este o carte aproape nepământean de frumoasă (...) Este dificil să nu fii mișcat de acest volum de vis al artistei, prin care devine indubitabil un magician al cărții ilustrate nemțești.” Spiegel specialCu siguranță Hoinari prin anotimpuri. Noaptea nu este doar una dintre cele ma..

Citeste mai mult

Newsletter