„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Sărbători fericite!

22.12.2016

Sărbători de poveste!..

Citeste mai mult

Descoperă surprizele din sacul Moșului!

19.12.2016

Descoperă surprizele pentru cei mari și cei mici! Te anunțăm cu drag că poți comanda noul titlu din îndrăgita serie Bobiță și Buburuză.Bobiță și Buburuză la bal mascat prezintă universul colorat și surprinzător al costumelor pentru bal mascat, precum și metode inedite de confecționare a acestora, punând fiecare copil în postura de a visa la propriul costum și ..

Citeste mai mult

Interviu cu scriitorul Claudiu Neacșu

13.12.2016

1. Cum definești tu iubirea? Iubirea este sursa fericirii, o ieșire dulce din succesiunea banală a zilelor care compun viața unui om. 2. Ce efect crezi că are căsătoria asupra unei relații? Căsătoria instituționalizează o relație,  o întărește, dar cu condiția ca la baza acelei relații să existe o reală potrivire sufletească. Da, căsătoria poate, în unele cazuri, să în..

Citeste mai mult

Precomandă acum Bobiță și Buburuză la bal mascat

12.12.2016

Vrei o veste bună pe ziua de azi?De azi, poți precomanda cea mai nouă apariție din seria Bobiță și Buburuză, Bobiță și Buburuză la bal mascat. Cartea cuprinde 2 povestiri.Prima, Bal mascat, îi prezintă copilului tău modul în care acest grup de prieteni își pregătesc costumele pentru bal. Este o șansă, pentru el, de a vedea mai multe idei de costume, dar și modul în care prietenii se ajută între e..

Citeste mai mult

Surpriză! Un nou titlu în seria Bobiță și Buburuză!

06.12.2016

Îți dorim la mulți ani dacă ești printre sărbătoriții zilei! De asemenea, te anunțăm că acum poți comanda, așa cum ți-am promis, un nou titlu al seriei Bobiță și Buburuză și anume Bobiță, Buburuză și rudele lor. În carte vei găsi două povestiri.În prima povestire, Mămăruța galbenă, copilul tău află despre similaritățile din lumea gâzelor. În același timp va învăța despre cum să îi ajute pe ce..

Citeste mai mult

Interviu cu Codruța Moga, proprietara Năsturelului Fermecat

29.11.2016

1.  Codruța, cum a început povestea Năsturelul Fermecat? Lucram în cadrul unei firme în departamentul de marketing. La un moment dat trebuia să asigur promovarea unui site de jucării. Am văzut câteva jucării - alimente din fetru și tare am fost curioasă să încerc și eu.  Apoi am meșterit câteva jucării și prietenii mi-au cerut să le fac și lor. A urmat nașterea fetițelor mele, care din nou m-a f..

Citeste mai mult

Ultimele 5 ore cu reduceri de Black Weekend!

28.11.2016

Profită de ultimele 5 ore în care poți beneficia de reducerile de Black Weekend! Ai reduceri de 25%, 40%, 50% și 60% special cu această ocazie. Mai jos găsești câteva din titlurile care au 40% reducere. Le poți comanda aici. Spor la cumpărături!..

Citeste mai mult

Precomandă acum cartea mult aşteptată!

25.11.2016

Ghici despre ce carte e vorba? Despre noua carte din seria Hoinari prin anotimpuri, Noaptea. După ce a avut ocazia să inventeze povestiri legate de anotimpuri, copilaşul tău poate să dea frâu liber fanteziei, încropind întâmplări legate de noapte. Personajele, de acum binecunoscute, sunt surprinse noaptea, în ipostaze neobişnuite (la bibliotecă, plimbându-se prin parc, admirând un foc de artifici..

Citeste mai mult

Comandă acum cartea mult așteptată!

25.11.2016

De azi poți comanda cartea mult așteptată cu 20% reducere! „Hoinari prin anotimpuri. Noaptea de Rotraut Susanne Berner este o carte aproape nepământean de frumoasă (...) Este dificil să nu fii mișcat de acest volum de vis al artistei, prin care devine indubitabil un magician al cărții ilustrate nemțești.” Spiegel specialCu siguranță Hoinari prin anotimpuri. Noaptea nu este doar una dintre cele ma..

Citeste mai mult

7 modalități prin care să îți ajuți copilul să învingă frica de întuneric

25.11.2016

Copilului tău îi este frică de întuneric?Știi cum poți folosi cartea Hoinari prin anotimpuri. Noaptea pentru a-ți ajuta copilul să treacă peste această teamă? 1. Ascultă-ți copilul vorbind despre temerile lui legate de întuneric. Caută în carte situații care se potrivesc cu cele relatate de el și pune-l să povestescă ce se întâmplă de fapt în aceasta. Va observa ce se întâmplă cu adevărat noaptea..

Citeste mai mult

Start reduceri!

25.11.2016

Am dat startul reducerilor! Reușești să găsești toate cărțile cu 60% REDUCERE?  Cărțile tale preferate ce reducere au?..

Citeste mai mult

Black Weekend 25-27 Noiembrie

24.11.2016

Cum ar fi să îți completezi biblioteca cu noi titluri?Ai timp până vineri să te gândești ce cărți îți dorești!Te vom aștepta cu reduceri surprinzătoare! Pregătește-ți lista!..

Citeste mai mult

Doar 6 ore până la Black Weekend

24.11.2016

Ți-ai pregătit lista de cărți preferate? Mai sunt doar 6 ore până la startul reducerilor! Îți spunem un secret: VOR FI REDUCERI DE PÂNĂ LA 60%! Profită de ocazie și pregătește acum cadourile de Moș Nicolae!..

Citeste mai mult

Interviu cu un terapeut

23.11.2016

1. În cartea noastră Masajul erotic se vorbește despre mișcări de masaj spontane. Ce ne poți spune despre asta? În tot ce facem este esenţial să definim de ce vrem să facem acel lucru. Comunicarea intimă reflectă, din punctul meu de vedere, calitatea unei comunicări cu Sinele şi doar apoi cu partenerul. Sexualitatea înseamnă în primul rând trăire. Fii acolo 100% și lucrurile vor veni de la Si..

Citeste mai mult

Ce ți-am pregătit cu ocazia târgului Gaudeamus?

16.11.2016

Ești în București în perioada 16 - 20 noiembrie? Vino la Gaudeamus! Ne găsești la Pavilionul Central Romexpo între 10:00 și 20:00. Chiar dacă nu ești în capitală avem surprize pentru tine!Ce ți-am pregătit? 1. Noutăți  2. ReduceriTe așteptăm cu reduceri de 20%, 30%, 40%, 50% și 60%. Vino să descoperi ce reducere au cărțile tale preferate!3. Ateliere   4. SurprizeVino la stand și participă la..

Citeste mai mult

Newsletter