„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Fotografia digitală cu aparate foto DSLR - Editia 2013

Referință: ED-143299
Preț: 40.97 lei 57.7 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

În ciuda apariţiei pe piaţă a unei game în continuă diversificare de noutăţi electronice, fotografii adevăraţi rămân credincioşi tot DSLR-urilor. Aceste aparate foto combină perfect cunoştinţele foto cu realizările tehnologice, astfel nu este surprinzător că DSLR

mai mult

În ciuda apariţiei pe piaţă a unei game în continuă diversificare de noutăţi electronice, fotografii adevăraţi rămân credincioşi tot DSLR-urilor. Aceste aparate foto combină perfect cunoştinţele foto cu realizările tehnologice, astfel nu este surprinzător că DSLR-urile fac faţă şi în cele mai complicate situaţii. Fotografiatul devine o joacă de copil cu aceste aparate, iar dacă adăugăm şi creativitate la calitatea impecabilă a imaginii, satisfacţia este garantată.

Să vedem ce oferă „lumea DSLR-urilor” şi ce anume trebuie să ştiţi despre diferitele categorii de aparate, cu ce obiective puteţi pune cu adevărat în valoare calitatea aparatului, respectiv cu ce setări şi trucuri atingeţi calitatea maximă.

Având în vedere că această ediţie se adresează fotografilor avansaţi, creativi, a devenit imperios necesar să includem şi un capitol despre compoziţie şi câteva analize de teme interesante. „Cireaşa de pe tort” o veţi găsi la sfârşitul cărţii, unde veţi afla de la un operator video profesionist câteva din secretele, tehnicile şi accesoriile filmării cu DSLR-uri.


Etichete: ,
Autor: Enczi Zoltán, Richard Keating
Editura: Editura Casa
Colecția: Universul fotografiei digitale
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068189871
Nr. pagini: 192 pagini
Recenzii:

Recenzii ( )

Newsletter